Translate

joi, 9 august 2018
                                                                   Domnul este aproape
                                                                        Joi     9     August 

"Ei se vor sătura din belșug din grăsimea casei Tale și-i vei adăpa din râul desfătărilor Tale".
Psalmul 36.8

     Deși israeliții odinioară au alergat fiecare pentru casa lui, uitând de Casa Domnului, va veni o zi când ochii lor vor fi deschiși pentru a vedea bogăția de resurse din acea Casă. De asemenea, apa proaspătă și pură a râului desfătărilor lui Dumnezeu va înviora și desfăta inimile lor ca niciodată înainte.

     Aceasta este o imagine și a felului în care stau lucrurile astăzi cu cei care au fost răscumpărați prin sângele scump al lui Hristos. Noi nu trebuie să așteptăm o zi viitoare pentru a ne bucura de belșugul de hrană spirituală pe care Dumnezeu l-a pregătit astăzi pentru Casa Lui, Adunarea Dumnezeului viu. În părtășie cu sfinții preaiubiți ai lui Dumnezeu și adunați laolaltă potrivit cu adevărul Casei Sale, ne putem bucura de resursele minunate ale lui Hristos Însuși. Dumnezeu hrănește sufletele noastre din belșug, pe măsură ce savurăm diversele aspecte ale frumuseții și gloriei Persoanei Sale și ale marii valori a lucrării Sale.

     A bea din râul desfătărilor Lui înseamnă pentru noi energia vie a Duhului lui Dumnezeu, care face ca, pentru sufletele noastre, Cuvântul lui Dumnezeu să capete cea mai mare valoare și să umple de bucurie inimile noastre. Apa este într-adevăr miraculoasă și este bine să ne oprim pentru un moment și să privim la acest subiect. Ea este compusă din două gaze invizibile, hidrogen și oxigen, care sunt foarte inflamabile și periculoase. Totuși, atunci când sunt combinate, ele sunt folosite pentru a stinge focul și sunt indispensabile pentru viața omului – fiind vitale atât pentru consum, cât și pentru curățirea noastră.

     Credincioșii au privilegiul de a se bucura de apa pură a slujirii Duhului lui Dumnezeu, pentru a fi înviorați și pentru a se înviora unii pe alții. Să fim cu toții tot mai înfometați și însetați după dreptate și astfel să fim săturați pe deplin prin comuniunea cu Domnul nostru binecuvântat, prin puterea Duhului lui Dumnezeu!

                                                                                                                                                L M Grant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aze